Over ons

Over ons

Wie is Patrick walravens

Woondecoratie Walravens is een totaal afwerkings- en decoratiebedrijf uit Asse. Wij hebben alle expertise in huis voor de volledige afwerking en decoratie van jouw thuis.

Voor elk project komt onze zaakvoerder Patrick Walravens persoonlijk langs voor advies en bespreking.

Voor totale verbouwingen laten we ons bijstaan door architecten en aannemers die ook de perfectie nastreven.

Al onze werken worden met zorg uitgevoerd door 15 gediplomeerde en vakbekwame mensen.Woondecoratie Walravens werkt een idee uit tot een geslaagd interieur volgens jouw wensen en dromen. Wij maken je thuis!Wat doen we

Een overzicht van onze belangrijkste activiteiten:

Historiek

Woondecoratie bestaat al twee generaties lang. Theo Walravens richtte het bedrijf op in 1970 samen met zijn echtgenote. Op de markt in Ternat openden zij een winkel met een enorme keuze aan verven, gordijnen en andere decoratiematerialen.
Theo nam de schilderwerken voor zijn rekening en zijn echtgenote ontfermde zich over de winkel. De winkel werd een succes en klanten kwamen van ver voor advies over verven en binneninrichting.

Hun zoon Patrick Walravens studeerde aan het Technisch Instituut Glorieux te Gent, welbekend voor hun richting ‘Huis- en decoratieschilderen’.
Patrick specialiseerde zich nog een extra jaar verder in Sierschilderen. Het was dan ook snel duidelijk dat Patrick mee in de zaak zou stappen.

Door de jaren heen nam Patrick het roer in eigen hand, en groeide zijn zaak uit tot een BVBA met 18 medewerkers en zich gespecialiseerd heeft tot een volledig afwerkingsbedrijf.
Met reeds meer dan 25 jaar ervaring helpt Patrick klanten bij de keuze bij het verfraaien van hun woning.

Hij wordt hierbij geholpen door een team van 10 schilders. Twee bedienen leiden samen met Patrick de werken in goede banen en zorgen voor de administratie.

Sinds 2015 stapte ook de zoon van Patrick, Benito Walravens mee in het bedrijf. Hij studeerde houtbewerking en zorgt er voor dat wij meer kunnen realiseren dan alleen schilderwerken. Ook nam

Patrick in 2015 een afdeling over van ‘vloer en tapijtwerken’.
Dit maakt ons bedrijf tot wat we nu zijn.

In onze showroom bieden wij een ruime keuze aan verven, behang- en patent papier, stalen van vinyl, laminaat, tapijt, parket, een groot assortiment gordijnen, stores en een brede waaier aan stalen met het Yellostone-effect.

Wij helpen klanten bij het maken van hun keuze bij het renoveren of verfraaiingen van hun woning. Het voordeel voor onze klanten is dat zijn niet zelf op zoek moeten gaan naar verschillende ‘stielmannen’ maar dat er één centraal punt is waar ze mee communiceren.
Ook werken wij samen met architecten, binnenhuisarchitecten, scholen, rustoorden.

Ons motto is mensen helpen om hun een nieuwe thuis te geven, een thuis waar ze zich goed voelen en tot rust komen ! Kortom: wij maken je thuis !

 

GESLAAGD PERSONEELSFEEST

2019 was weer erg boeiend en succesvol. Dat hebben we graag gevierd met een een geslaagd personeelsfeest.

Heb je echt concrete plannen?
Neem dan best direct contact met ons op.